Fitness

Exxtreme Fitness - Csömör

Fitness termünkben nem csak Magyarországon, de még Kelet-Európában is egyedülálló Technogym Biostrenght fitness gépekkel edzhetnek vendégeink.

Gépeinket egy kijelzőpanel segítségével vendégeink maguk állíthatják be. Testmagasságuk megadásával a gépeken elektromosan beállítódnak az ülésmagasságok.

A kívánt súly szintén a panelon állítható be, mely elektromosan állítja be a terhelést. A szériák és ismétlésszámok megadásával már el is kezdhető a gyakorlat.

A panelokon gyakorlat közben követhetjük a szükséges mozgástartományt, az ideális mozgás sebességet, láthatjuk az aktuális ismétlésszámot..

A gép hangjelzést ad amennyiben végeztünk a beállított ismétlésszámmal, majd visszaszámolja a pihenőidőt, és hangjelzéssel figyelmeztet annak lejártáról.

Természetesen ezdőtermünkben megtalálhatóak az egyedileg formatervezett fekvenyomópadok, erőkeret, keresztcsiga, 2-40 kg-ig kézisúlyzó készlet.

Kardió parkunkban 2 db futógép, 2 db taposógép, 2 db kerékpár és 1 db elipszisjáró van, melyek mind technogym márkájuak.

Exxtreme Fitness - Csömör
--#

Nyitvatartás

Hétfőtől péntekig: 7-12 óra, 16-21 óráig
(12-16 óráig zárva vagyunk)
Szombaton:8-14 óráig
Vasárnap:Zárva

Kapcsolat

Címünk: 2141 Csömör, Rákóczi u. 30.
Telefon: +36 70 433 1400
E-mail: